Create Future

Het Yaskawa Innovatie Programma

Yaskawa zal nieuwe waardes crëren op het gebied van Mechatronics, Clean Power, en Humatronics, samen met startende ondernemingen wereldwijd.

 

Beleid & Visie

Yaskawa zal samenwerkingsverbanden aangaan met startende ondernemingen wereldwijd, aanvankelijk op het gebied van IoT (Internet of Things) en AI (kunstmatige intelligentie), om extra synergetische effecten te creëren bij de oprichting van nieuwe bedrijven, en ook om het belangrijkste zakelijke gebied van Yaskawa uit te breiden vanuit de kern technologieën vermeld in Vision 2025; Robotica, Motion Control en Power Conversion.

Achtergrond en doelstelling

Tot op heden is Yaskawa kapitaalallianties aangegaan met en werkt samen met bedrijven waarin het potentieel voor technische synergieën gezien wordt, zoals ReWalk Robotics Ltd., een Israëlische onderneming die exoskeletapparatuur maakt die mensen helpt te lopen, Japanse EV-onderneming GLM Co., Ltd. en Robotic Biology Institute Inc., een onderneming op het gebied van automatisering in biomedisch werk. In de afgelopen jaren is open innovatie meer algemeen verspreid in de samenleving, en veel venture-bedrijven, zowel in Japan als in het buitenland, hebben geavanceerde technologie en toepassingen die potentieel bieden voor commercialisering in korte periodes geïntroduceerd. Door volwaardige investeringen te doen in venture-bedrijven die capaciteiten voor snellere ontwikkeling hebben die een toevoeging zijn aan het eigen hoge niveau van technologie, zal Yaskawa proberen om sneller de “fusie van kerntechnologievoortgang en open innovatie” te bereiken, zoals uiteengezet in de Vision 2025 en nieuwe waarden voor de maatschappij te kunnen bieden.

Voor meer details, ga naar: Yaskawa Electric Corporation Website.