Yaskawa Europe GmbH

Global Technology Provider
European Player

Wereldwijd
Innovatief
Dicht bij de klant

Yaskawa is een bedrijf van mensen die hun passie volgen: gestimuleerd door de visie op een slimmere toekomst met geavanceerde technologieën die kostbare tijd en energie besparen. En voor ons is elke dag een nieuwe kans om vooruitgang te boeken.

Wij hebben ons als doel gesteld een bijdrage te leveren aan de evolutie van de samenleving door de aard van onze zakelijke activiteiten te verbeteren, betere prestaties te leveren en te zorgen voor meer productiviteit binnen onze sector om zo het alledaagse leven van iedereen te verbeteren. Natuurlijk maken wij gebruik van hernieuwbare bronnen voor een gezond milieu en een duurzame aarde voor iedereen.

Vanuit Eschborn, Duitsland, biedt Yaskawa Europe mechatronica- en robotica-oplossingen aan voor bedrijven in geheel Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de GOS-landen. Dankzij dochterbedrijven in deze regio's en Europese productielocaties bevinden wij ons altijd dicht bij de behoeften van de markt.

Drives Motion Controls

Frequentieregelaars, servoaandrijvingen, machinebesturingen, PLC's en HMI's, maar ook klantspecifieke aandrijf- en besturingssystemen van Yaskawa bewijzen al jarenlang hun waarde op de markt. Dankzij onze ervaring met flexibele automatiseringsoplossingen en expertise in talloze industrieën en toepassingen zijn wij een goed toegeruste partner voor het ontwikkelen van systeemoplossingen. Met de volledige productportfolio van Yaskawa kunnen klanten voor hun besturingsproducten en krachtige systemen bij één leverancier terecht.

Robotics

Yaskawa is één van de grootste fabrikanten van industriële robots met wereldwijd 400.000 geïnstalleerde robots. Afgezien van applicatie-gebaseerde varianten als las-, palletiseer-, spuit- en handlingsrobots, bevat deze brede robotlijn ook robots die zijn ontworpen voor toepassingen in laboratoria en clean rooms, maar ook geautomatiseerde turnkey-lassystemen van topkwaliteit.

Environmental Energy

'Environmental Energy' is de naam en beschrijving van de activiteiten van Yaskawa in de sectoren windenergie, zonne-energie en scheepvaartenergie. Wij maken niet alleen gebruik van wind- en zonne-energie om bij te dragen aan het gebruik van hernieuwbare energiebronnen; onze scheepvaartproducten zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de milieu-/energiebalans van schepen. Permanente magneetmotoren en omvormers hebben een bereik van 500 kW tot 8,0 MW. Hiermee hebben wij onze portfolio uitgebreid met grote toepassingen op het gebied van energieproductie, zoals onder andere windturbines, en vormen zo een stevig fundament en een sterke impuls om de snel veranderende wereld verder te verbeteren met de ontwikkeling van elektrisch aangedreven treinen.

Management

Bruno J. Schnekenburger

President and CEO

Yaskawa Europe

Manfred Stern

Corporate Officer

Regional Head Yaskawa Europe

Marcus Mead

President

Robotics Division

Miika Reinikka

President

Environmental Energy Division (The Switch)

1.900

Werknemers in Europa

>100

Channel Partners

8

Productie Locaties

23

Bedrijfsonderdelen