Yaskawa Academy

Uw succes is onze motivatie

De sleutel tot succes is de juiste scholing van uw medewerkers.

De Yaskawa Academy Benelux biedt een breed spectrum aan opleidingen die overeenkomen met het kennisniveau van de deelnemers – van beginner tot expert.

Met ons Training Programma willen wij:

  • Kennis overdragen zodat de juiste acties kunnen worden uitgevoerd
  • U veiligheid en zekerheid in uw bedrijf geven 
  • Uw medewerkers en u voorzien van verdere kwalificaties door training zodat uw robot systemen op het hoogst mogelijke nivuau beschikbaar zijn en blijven
  • In een vroeg stadium ondersteuning geven zodat problemen geen voet aan de grond krijgen
  • Assisteren in uw processen en zodoende helpen om de productiviteit van uw bedrijf te optimaliseren en behouden
  • Het rendement van uw bedrijf verhogen
  • Uw succes garanderen. Want uw succes is onze motivatie!
  •  

Onze klanten zijn de experts als het gaat om het praktisch oplossen van concrete problemen. Onze producten zijn hulpmiddelen waarmee onze klanten de ontwikkelde oplossingen effectief kunnen realiseren. Om het meeste uit de producten te halen, is het echter noodzakelijk om nauwkeurige kennis te verkrijgen over de functionaliteit van de componenten en - wat steeds belangrijker wordt - om de interactie van de producten in het systeem te herkennen en kansen te benutten. Precies dat is de taak van onze Yaskawa Academy Benelux, namelijk het doorgeven van deze kennis aan onze klanten. Ons team is in staat om een ​​brede en gedetailleerde kennis van onze producten te bieden - maar ook om oplossingen te bespreken in dialoog met onze klanten: van het product tot de oplossing! Regeltechniek, aandrijftechniek en robotica groeien steeds meer samen in concrete toepassingen. Het is dan ook logisch dat de Yaskawa Academy Benelux nu een geïntegreerde trainingsaanpak biedt, die alle Yaskawa-productlijnen omvat. - Ten behoeve van onze klanten!

Manfred Stern

Corporate Officer – Regional Head Yaskawa Europe