Automotive

OEM's en leveranciers in de automobielsector vertrouwen in alle fasen van het productieproces op Yaskawa robots.

Lees meer

Chemisch/kunststof

Jarenlange samenwerking met werktuigbouwkundigen bij de productie van chemische en kunststofproducten heeft geleid tot industriegerichte ontwikkeling van aandrijfcomponenten, Yaskawa robots en softwareoplossingen.

Lees meer

Duurzame energie

Wij zijn specialist in geavanceerde elektrische aandrijftechnologie, met een focus op permanente magneet, vaste rotor en variabele snelheidsaandrijving. Onze belangrijkste gebieden zijn wind-, scheepvaart- en turbo / industrie-oplossingen. Wij geloven dat het creëren van een toekomst in nieuwe energie betekent dat we deze vandaag samen moeten innoveren. Onze innovatieve producten, mogelijkheden en oplossingen creëren energie op duurzame wijze, bevatten energie effectief en verbruiken energie verantwoord.

Lees meer

Elektra/elektronica

De voordelen van onze producten komen vooral aan het licht wanneer kleine onderdelen en een hoge doorvoer van cruciaal belang zijn voor de productie. Yaskawa staat bekend om zijn hoge precisie en biedt een breed scala aan compacte, snelle robots die perfect zijn voor gebruik in de elektronica-industrie.

Lees meer

Houtbewerking

Hoe groot een houtbewerkingsmachine ook is ontworpen, alles draait om de kwaliteit en doorvoer van het eindproduct. Met Best in Class Components en een open en koppelbare architectuur levert Yaskawa een belangrijke bijdrage aan de performance. En dat al decennia lang.

Lees meer

Kranen/takels

Yaskawa A1000 AC-aandrijvingen voor kranen en takels bieden een eenvoudige oplossing voor de speciale eisen van kraantoepassingen, voor hijs- maar ook voor rijbewegingen. De beproefde motorbesturing zorgt voor voldoende koppel onder alle omstandigheden, terwijl tal van waardevolle functies zoals de ingebouwde remregeling, overbelastingsdetectie en andere ervoor zorgen dat de last veilig wordt verplaatst.

Lees meer

Labautomatisering

Labautomatisering is snel in opkomst, en zelfs op dit gebied zijn Yaskawa robots de perfecte oplossing.

Lees meer

Landbouw

Landbouwgereedschap en machines worden zwaar belast en daarom is kwaliteit cruciaal. Bekende fabrikanten vertrouwen op lassystemen die Yaskawa robots gebruiken in hun productieproces.

Lees meer

Levensmiddelen & dranken

Vooral in de voedingsindustrie staan robots garant voor snelheid en efficiëntie.

Lees meer

Lift

Yaskawa heeft een indrukwekkend klantenbestand en een schat aan ervaring op het gebied van lifttoepassingen. Talloze systemen bewegen met kerncomponenten van Yaskawa. U merkt ze misschien niet op het eerste gezicht. Als OEM bieden we onze partners de mogelijkheid om modellen zonder Yaskawa-branding te gebruiken. We bieden tal van opties om aan uw eisen te voldoen:

Lees meer

Metaalbewerking

De bewerking van metaal stelt de automatisering voor een groot aantal uitdagingen: precisie en hoge doorvoer met duurzame, onderhoudsarme technologie. Met best-in-class producten en een open en aansluitklare architectuur schept Yaskawa belangrijke voorwaarden voor excellente en energiezuinige oplossingen. En dat al decennia lang.

Lees meer

Scheepsbouw & offshore

De A1000-serie AC-aandrijvingen van Yaskawa zijn geschikt voor aandrijfoplossingen in scheepsbouw toepassingen. Trillingen, hitte en vochtigheid, die aan boord van schepen veel voorkomen, in combinatie met de noodzaak van ultieme betrouwbaarheid, stellen technische eisen. Hier is de A1000-omvormer in zijn element. Robuust ontwerp en vele slimme functionaliteiten maken deze omvormer tot de beste keuze voor aandrijvingen in de scheepvaart.

Lees meer

Textiel

Over de hele wereld drijven aandrijfoplossingen van Yaskawa textielmachines aan en houden ze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in bedrijf. Yaskawa biedt geweldige ervaring in de textielindustrie, dankzij langdurige partnerships. Toepassingsspecifieke oplossingen zorgen voor een hoge efficiëntie en winstgevendheid voor haar klanten. Van het openen van de baal tot de weefmachine, van extruders tot wikkelaars - Yaskawa kent de specifieke toepassingsvereisten.

Lees meer